Η σελίδα φορτώνει...

Menu

Items filtered by date: Sunday, 27 November 2022

ΑρχικήΔιαβάστεItems filtered by date: Sunday, 27 November 2022
ΑρχικήΔιαβάστεItems filtered by date: Sunday, 27 November 2022

Φωτοβολταϊκό Net Metering 15 kW σε δώμα

posted on November 27, 2022 by Super User posted in Φωτοβολταϊκά Net Metering

[portfolio_left]

Σχετικά με το έργο

[glyphicon name="calendar"] 25, Νοέ 2022

[glyphicon name="ok-sign"] Τύπος έργου: Φωτοβολταϊκό Net Metering 15.46 kW σε δώμα με φωτοβολταϊκά πλαίσια Jinko διπλής όψης και inverter Huawei SUN2000

Εξοπλισμός

[glyphicon name="list-alt"] Φωτοβολταϊκά Πάνελ: 17 φωτοβολταϊκά πάνελ Jinko JKM455-7RL3-TV μονοκρυσταλλικού πυριτίου διπλής όψης (bifacial) ισχύος 455W έκαστο και 17 Jinko MM450-60HLD-MBV μονοκρυσταλλικού πυριτίου μονής όψης ισχύος 450W έκαστο.

[glyphicon name="list-alt"] Inverter:  1 Inverter Huawei SUN2000-15KTL-Μ2 με τριφασική έξοδο 15kW και σύνδεση στο Portal Fusion Solar της Huawei.

[glyphicon name="list-alt"] Πίνακες: DC και AC πίνακας με προστασία από υπερτάσεις

Τοποθεσία

[glyphicon name="map-marker"] Αρτέμιδα Αττικής.

[/portfolio_left]

[portfolio_right]

[portfolio_bottom]

Λίγα λόγια για το έργο

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε πάνω σε δώμα ενός εμπορικού καταστήματος για να καλύψει τι ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα. Αναμένεται να παράγει ετησίως περίπου 23.000 kWh με αποτέλεσμα να προκύπτει ετήσια εξοικονόμηση τουλάχιστον 5.000 € από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω του ενεργειακού συμψηφισμού για τα επόμενα 25 έτη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά συμφέρουσα επένδυση που θα κάνει απόσβεση σε περίπου 4 χρόνια. Επίσης, επιλέχθηκε η εγκατάσταση του μισού έργου με φωτοβολταϊκά πάνελ μίας όψης και του άλλου μισού έργου με φωτοβολταϊκά panels δυο όψεων για να μπορεί να μετρηθεί το πραγματικό όφελος από τη χρήση bifacial φωτοβολταϊκών πάνελ. Το έργο έχει συνδεθεί με το portal της Huawei (Fusion Solar) για την παρακολούθηση της απόδοσής του και τον άμεσο εντοπισμό βλαβών η δυσλειτουργιών.

Φωτογραφίες

Χάρτης

[/portfolio_bottom]

Περισσοτερα